Zaterdag 25 juni 2022 Captieux – Roquefort (34,20 km)

Vandaag was het parcours een beetje het evenbeeld van gisteren alleen merkelijk langer. De wekker liep af om half zes want ik had een afspraak bij de bakker om 6 uur. Achteraf gezien mag ik die bakker dankbaar zijn want ik had iets voorzien na 30 km in Retjons maar het zaakje was gesloten op Zaterdag. Net als gisteren dus 9 km extra. Ik had mijn zinnen gezet op een pelgrimsrefuge en moest de sleutel ophalen in het nabij gelegen café. Daar hadden ze geen oog voor mij want ze hadden het veel te druk. Ik ben er dan maar zelf op afgestapt en met succes want de refuge was gewoon open en bemand door twee hospilaria van de genootschap. Ik was dus weer onder de pannen voor vandaag evenals mijn collega’s Eric en Marie-Claudine. We zijn om half acht aan tafel gegaan en hebben heel lekker gegeten. Nu is het inmiddels kwart na tien en hoogtijd om te gaan slapen. Tot morgen.

One thought on “Zaterdag 25 juni 2022 Captieux – Roquefort (34,20 km)

  1. Ik denk dat de laatste dagen deugd hebben gedaan door wat regen en ‘verkoeling’ in de bossen. Ook onze sponsorbarometer geeft veel warmte af.
    Op dit moment ,Marnix heb je met jou actie 2525 Euro ingezameld. Namens vzw De Stap bedankt evenals onze sponsoren. We wensen je nog veel reisgenot en ik heb de indruk dat steeds meer mensen je reisverhalen volgen. We kijken er naar uit om zien dat je in Spanje bent gearriveerd voor je laatste gedeelte van je Camino. Houdt moed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...