Dinsdag 17 mei 2022 Baye – Sezanne (21,50 km)

vanmorgen op het gemakje ontbijt genomen en nadien bij de buurman nog een paar koffiekoeken gekocht voor deze middag. Ik heb op ons zolderkamertje (met de vatte naar het toilet en de douche) goed geslapen. Vanmorgen was het toch wel even schrikken toen ik bemerkte dat we een derde gast op de kamer hadden (zie foto). Afgezien daarvan was het een goed verblijf. Voor we vertrokken was het nog even zoeken naar Chris zijn oplader maar uiteindelijk zijn we dan toch rond acht uur vertrokken. Volgens mij is dat veel te laat gezien de hitte (27 gr). Later op de dag kregen we het gezelschap van Andy en Nadia maar zij gingen vanavond naar een camping. Wij hadden een verblijf gereserveerd in Sezanne. Kort voor aankomst gebeurde echter iets waar geen enkele pelgrim zit op te wachten. Chris struikelde en kwam ten val, gevolg verzwikte enkel. Op die manier weten we niet wat ons morgen te wachten staat. Hoe dan ook ik blijf bij hem. We hebben al enige dagen samen op getrokken en het ik wil hem niet alleen achterlaten. Morgen gaan we de situatie inschatten en dan ………zien we wel weer.

Marnix

3 thoughts on “Dinsdag 17 mei 2022 Baye – Sezanne (21,50 km)

  1. Dag Marnix,

    Hopelijk blijf je van verdere ongemakken gevrijwaard en kan je volop genieten van je tocht. Je hebt ook de groeten van Alex, die is niets veranderd tijdens corona. Bij een betoog slaat nog steeds hard op tafel, zoals voor corona.

    Groetjes en ik blijf je volgen.
    Leo

  2. Beste Marnix, wij kwamen elkaar tegen op dinsdag 10 mei juist buiten Parfondeval. (wij hebben daar een huisje). Je deed ons je verhaal en hebben nog veel aan je gedacht. Nog veel stapplezier en geniet ervan.

    Hilde en Laurent

  3. Hey broertje ,amaai al redelijk wat avontuur om een boekske mee te vullen.Tof wat je allemaal meemaakt en alles wel weet op te lossen .Veel plezier nog en tot binnenkort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...