Maandag 02 mei 2022 Semmerzake – Kluisbergen ( 24,8 km )

Vanmorgen om 6 uur vertrokken. Het weer was veelbelovend en mijn voeten zagen er dankzij de priknaalden van onze apotheker en sponsor Gert Croubel redelijk goed uit. De blaren leken mooi opgedroogd. Het parcours was minder en net zoals de vorige dagen voornamelijk asfalt onder de voeten. Na ongeveer 7 uur langs die Schelde te hebben gelopen werd stilaan tijd om een slaapplaats te gaan zoeken. Dat bleek niet zo eenvoudig want zowat alles bleek gesloten in Kluisbergen. Gelukkig was er een beenhouwer een rund aan het slachten in zijn eigen slachthuis die me had opgemerkt. Hij ging zijn moeder bellen want die had misschien nog wel een plaatsje in de B&B naast de deur. Gelukkig was de studio boven nog vrij en zodoende had ik een bed. Eten in Kluisbergen op maandagavond blijkt ook al niet zo eenvoudig. Niets maar dan ook niets te vinden. Gelukkig kwam de slager (ook al gesloten) mij ter hulp met een moussaka en een uitgebreid ontbijt voor morgen. Gelukkig dat ik die man had alhoewel de prijs navenant was !! Het was een slopende dag vandaag, op tijd gaan slapen lijkt me dan ook een goed idee. En ja morgen gaat het waarschijnlijk naar Doornik en dan nemen we met plezier afscheid van de Schelde maar … …. .. … …. (dat zien we wel weer). Wel te rusten en tot morgen.

3 thoughts on “Maandag 02 mei 2022 Semmerzake – Kluisbergen ( 24,8 km )

  1. Van de slagers moet je het hebben hé Marnix🤪
    Hopelijk wat meer afwisseling op uw volgende tochten.
    Van het weer mag je tot nog toe niet klagen. Straks zonder regen tot in het zuiden!
    Gr

  2. Hola Marnix, je bent met je Camino gestart, het is leuk om je te volgen, ik wens je veel succes en goede moed op de mindere momenten die er zeker zullen komen. Zorg goed voor je voeten, die moeten jou nog lang dragen.
    Groetjes, Ludo

  3. Dag Marnix vele goede moed gewenst voor je tocht vanwege de wandelaar die je tegengekomen bent langs de Schelde als je het zich nog kan herinneren we hadden een kort gesprek!!! Ik volg en duim voor jou!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...